Preturi contabilitate
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook

Curierat

 Dispunem de propriul nostru curierat pentru acte contabile in Bucuresti si Ilfov, infintat din dorinta noastra de a va oferi cele mai bune servicii, si nu doar contabile, cat mai ales complexe. 

Va oferim GRATUIT posibilitatea de a evita orice neplacere cauzata de traficul din Bucuresti.

Dar nu acesta este motivul principal pentru care noi am infintat acest sistem propriu de curierat destinat clientilor nostri, ci dorinta de a le oferi timp si bani. Caci timpul inseamna bani, iar un drum din cartierul Militari pana in centru nu de putine ori dureaza 1,5 ore. In acest sens preferam ca soferii nostri sa petreaca in trafic aceste pretioase minute, iar dumneavoastra sa va dezvoltati afacerea caci asta inseamna sa dezvoltam impreuna un viitor stabil si incununat de reusite. 

Zilnic masinile noastre in numar de 7, dintre care 4 vizibil inscriptionate, deservesc un numar de peste 200 clienti ai societatii noastre de contabilitate si intretin relatia cu institutiile statului care fac referire la activitatea noastra.

Infrastructura si parcul nostru auto este mereu intr-o deplina modificare si dezvoltare, capabil sa atraga o gama cat mai variata de societati comerciale. 

Curierat

Curierat - Curierat auto Espero Curierat - Curierat auto Fiat Curierat - Curierat auto Ford