Preturi contabilitate
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook

Echipa

Suntem membri al celor mai renumite institutii din tara si strainatate, si putem enumera CECCAR, CAFR, ACCA, APEC, iar echipa noastra este formata din 20 de profesionisti, cu o medie de varsta de peste 35 de ani, cu o vasta experienta contabila, supervizati de 2 experti contabili. Avem patru filtre de control, ce se supun unui standard german de calitate TUV, astfel incat sa finalizam exercitiul financiar fara nicio eroare. Expertii nostri contabili verifica atent orice detalii si stau la dispozitia clientilor nostri pentru misiuni de consultanta contabila, verificare financiara, audit intern, si alte servicii auxiliare. 

Acoperim segmentul de salarizare si resurse umane printr-un colectiv ce contine 2 inspectori condusi de un Specialist resurse umane cu o experienta de peste 20 de ani in firme nationale de renume si multinationale. 

Echipa noastra de contabili a reusit sa dezvolte unul dintre cele mai bune bloguri de contabilitate, avand rezultatul 2 in cautarile Google, blogul fiind accesat zilnic de mii de persoane, atat specialisti in domeniu cat si persoane juridice ce sunt interesate de o buna si corecta informare. 

Personalul ce formeaza echipa noastra este vorbitor de 4 limbi straine: engleza, franceza, rusa, spaniola, compania noastra oferind servicii clientilor vorbitori ai acestor limbi. Spre deosebire de alte societati de contabilitate ce se lauda ca detin firme cu capital strain, noi nu doar ca ii avem, dar le si vorbim limba, facand mai facil procesul de colaborare.

 

Suntem autorii primului CD de consultanta contabila realizat de catre o firma de contabilitate pentru clientii sai. Cu un soft facil, acest CD va ofera cea mai realista si completa viziune asupra activitatii dumneavoastra financiare, mai ales in cazul unui nou administrator de societate comerciala. Din sumar enumeram: Impozitare, TVA, facturare, tipizate, angajare de personal si relatia cu ITM, casa de marcat, etc.


Confidentialitatea datelor si a personalului nostru este garantata de un sistem informatic profesional gestionat de catre Intelligent Computer Systems, societate ce se ocupa cu integritatea datelor si a echipamentelor hardware, backup, periferice, cat si de semnarea unui contract de confidentialitate, semnat cu prioritate la angajarea oricarui angajat indiferent de pozitia sa in societatea noastra. Contractul este elaborat de catre o societate renumita de avocatura specializata in dreptul muncii.