Preturi contabilitate
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook

Parteneri

In ultimi 5 ani ne-am straduit sa oferim servicii de o inalta calitate. Am reusit. Desi pare ca este o afirmatie proprie, o lauda de sine, va asiguram ca nu este. O aratam prin partenerii nostri, firme foarte importante din Romania, ce nu doresc sa isi asocieze numele cu orice societate de contabilitate, sau o societate de contabilitate capabila sa pateze numele si prestanta dobandita.

Suntem parteneri Sedona, unul dintre cei mai mari furnozi de aparatura si echipamente fiscale din Romania. Prin natura activitatii ei, Sedona are contact cu o multitudine de societati comerciale din diferite domenii de activitate cat si cu firme de contabilitate. Faptul ca ne-au ales pe noi ca fiind partenerii lor si ofera recomandarea aceasta pe site-ul propriu, nu doar ca ne onoreaza, dar arata totodata si gradul nostru de profesionalism.

Oferim clientilor nostri servicii complete si complexe ce se reflecta in colaborarea noastra cu partenei auxiliari ce pot oferi tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a activitatii dumneavoastre economice.

Incercam sa va oferim tot ce aveti nevoie intr-un singur loc, astfel incat sa nu mai fiti nevoiti sa investiti timp si resurse in cautatea unor parteneri pe care nu ii cunosteti si despre care nu aveti nicio recomandare pentru rezolvarea diferitelor necesitati.

Prin noi puteti obtine oferte speciale de la partenerii nostri pentru obtinere autorizarii necesare functionarii societatii dumneavoastra, suport medicina muncii necesara la angajarea de personal, cursuri de formare profesionala obligatorii prin lege, case marcat, etc 

Va oferim suportul partenerilor nostri pentru:

  • Medicina muncii
  • Protectia muncii si prevenirea incendiilor
  • Avocatura specializata in dreptul muncii
  • Formare profesionala
  • Servicii IT
  • Infintari societati si insolventa
  • Obtinere autorizatii institutii stat