Preturi contabilitate
Follow Us On Twitter Follow Us On Facebook

Presa

Punem pret pe comunicare, considerand ca fiind foarte importanta pentru o buna relatie cu clientii nostri. Daca nu poti comunica cu propriul tau contabil, sau daca acesta nu este suficient de deschis, efortul de a avea o colaborare de succes cu siguranta este distrus .

Ne bucuram de o reala apreciere a mass-mediei romanesti. Participam activ la emisiuni tv ce impun o prezenta de specialitate financiar-contabila, suntem prezentati in cadrul buletinelor de stiri ca fiind opresa preturicontabilitate afacere serioasa si de succes, colaboram permanent cu cel mai mare cotidian din Romania ( Romania Libera, conform BRAT martie 2013) prin intermediul unei rubrici in paginile de economie, rubrica ce trateaza cele mai importante aspecte din mediul de afaceri romanesc, postul national de radio (Radio Romania Actualitati).

Prin prezenta stimatului domn Robert Condurateanu, ofiterul nostru de presa, un apreciat si cunoscut om de presa din Romania, incercam sa realizam o punte intre societatea noastra si mediul civil si de afaceri din Romania, prin realizarea de conferinte de presa, comunicate si desigur colaborarea cu cele mai importante institutii de presa si din mediul on-line.

Vom incerca sa ne implicam si mai mult in activitati ce tin de o corecta informare prin canalele clasice mass-media, pentru a va oferi o viziune corecta asupra schimbarilor si oportunitatile aparute in mediul de afaceri si legislativ romanesc.

Impreuna cu Institutul European pentru Dezvltate Sociala, in anul 2012 am dezvoltat proiectul "Contabilizati un zambet pentru afacerea dumneavoastra", ce s-a dorit a fi un semnal de alarma pentru cumparatorul de servicii de contabilitate gasite pe piata din Romania. Puteti descarca brosura proiectului de pe site-ul principal al societatii noastre www.contaradulescu.ro.