Cere oferta la 0737 431 252
Ma intereseaza serviciile dvs. de contabilitate

Preturi Servicii Contabilitate Videochat 2024

Preturi servicii contabilitate Videochat 2024 de la 400 de lei lunar pentru modele independente si de la 900 de lei pentru studio-uri.

Preturile finale pentru servicii contabilitate videochat 2024 se stabilesc in functie de numarul documentelor contabile lunare prelucrate lunar.

Calitatea si profesionalismul serviciilor oferite au contribuit la mentinerea pe termen lung a clientilor, astfel ca societati infiintate si preluate in anii 2003-2004 se regasesc si acum in portofoliul de clienti.

Ce oferim?

Urmarirea, controlul si prezentarea fidela a patrimoniului, în ansamblu si pe structura, a situatiei financiare si rezultatului exercitiului, prin intermediul documentelor de sinteza, în scopul furnizarii informatiilor necesare elaborarii deciziilor economice.

Cum procedam?

Noi ajutam firmele mici si medii sa isi gestioneze in mod eficient activitatea contabila, oferind servicii complete de contabilitate ce acopera zone diverse precum servicii contabilitate, salarizare, consultanta fiscala, expertize contabile, raportari financiar contabile.

Datorita experientei noastre pentru serviciile de contabilitate pentru activitatea de videochat suntem alegerea perfecta pentru modele si studio-uri.

Cat de pregatiti suntem?

Misiunea noastra este de a oferi incredere clientilor, bazandu-ne astfel pe un pachet de servicii la un inalt grad de profesionalism, realizate pe experienta acumulata si pregatirea continua, reusind astfel sa informam clientul la timp si in mod corect despre modificarile legislative.

Servicii Contabilitate Videochat

Va oferim o gama larga de servicii de specialitate, sub forma unor pachete flexibile, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dvs, in prezent si viitor.

Scopul nostru este acela de a sprijinii societatile comerciale in ascensiunea economica a acestora prin oferirea unor solutii alternative in conformitate cu legislatia in vigoare intr-o perioada in care schimbarile au un ritm alert.

Atunci cand dorim sa incepem o mica afacere, ne gindim cu totii ca mai avem nevoie, pe langa jurist – pentru infiintarea firmei, de web designer – pentru crearea unui site, gazda site-ului etc. si de un contabil.

Preturi Contabilitate Videochat 2024

Preturi contabilitate de la doar 400 de lei lunar pentru serviciile contabile oferite studio-urile de videochat si modelelor independente.

Alege sa lucrezi cu echipa noastra de experti contabili pentru servicii complete de contabilitate pentru videochat.

Ai nevoie de o echipa profesionista si acredidata CECCAR, pentru servicii de contabilitate si fiscalitate?

Trebuie doar sa ne contactezi la numarul de telefon 0737431252 sau prin email la [email protected] si te vom ajuta!

    Formular cerere oferta