Cere oferta la 0737 431 252
Ma intereseaza serviciile dvs. de contabilitate

Termeni si conditii

Website-ul preturicontabilitate.ro apartine PFA Din Lidia Gabriela,  denumita in mod generic detinatorul website-ului prezent.

In aceasta sectiune stabilim termenii si conditiilor pentru acceseaza si utilizarea site-ului preturicontabilitate.ro, pentru toti utilizatorii (orice utilizator care acceseaza prezentul web site)  si care in mod implicit se obliga sa respecte prezentul set de reguli.

Proprietate

Orice tip de continut (text, imagini, video, etc.) in cadrul site-ului web sunt proprietate privata si utilizarea lor de catre terti este interzisa.

Utilizare

Utilizatoriilor le este permis accesarea site-ului  pentru obtinerea de informatii, exclus fiind dreptul de a modificarea, prelua sau a intervenii asupra continutului acestuia.

Date cu caracter personal

In conformitate cu Legea 677/2001, modificata ulterior si completata de Legea nr. 506/2004, datele cu caracter personal pe care un utilizator le poate avea inregistrare pe website vor fi folosite in mod sigur si transparent.

Detalii suplimentare pentru protectia datelor cu caracter personal se regaseste in sectiunea Confidentialitate si Cookies.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul website-ului si serviciile puse la dispozitie utilizatorilor, cu sau fara notificare prealabila.